Poolkamp 2017

Net voor de Kerstdagen werd er in het noorden weer een Poolkamp gehouden (vr 22-zo24dec'17). Een kamp met hikers die tegen een beetje koud kunnen.

Van onze Drostengroep deden er dit jaar drie groepjes lopers mee en daarnaast waren stamleden actief aanwezig als posthouders, subkampleiding en hikeleiding op de X-hike.

Nigel en Hylke deden mee aan de B-hike,
Fleur en Senna liepen de X-hike en
Tessa, Sjoerd, Merle en Paula waren DE-hikers (Joep kon helaas niet meer vanwege de dubbele botbreuk opgelopen een week eerder bij het trampoline springen).

Er was natuurlijk veel te beleven tijdens de routes. Vele posthouders zorgden ervoor dat er genoeg afwisseling en toezicht was op de jongelui. En 's avonds als een ieder hun eigen tentje op het subkamp had opgezet, kon met zich opwarmen in de gezamenlijke tent of bij de vuurton. De echte verhalen van de jongelui zijn terug te lezen in de logboekjes. Omdat het wel een wedstrijd is, werden overal punten voor gegeven.

Aan het einde van de tocht werden onze B-hikers 6e (van de 7), onze X-hikers 4e (van de 4, maar wel de beste van de meiden) en onze DE-hikers zijn overweldigend 1e geworden (van de 9). Zie ook de uitslagen terug te vinden op www.poolkamp.nl

Wil je er meer went of over lezen, bekijk de foto's en lees dan de Poolbode.

 

Real time web analytics, Heat map tracking

Login

Contact

Ballastweg 52
7741 ZLCoevorden
Tel*: 0524 513624
Mail: info@drostengroep.nl

*Alleen bereikbaar tijdens opkomsten op vrijdag en zaterdag

Laat je uitdagen!