genomineerden'16

De zomervakantie is voorbij, de eerste schoolweek is aan de gang, het aftellen naar de startdag is begonnen. Maar belangrijker is misschien nog wel de Drostengroeper bokaal. Wie wordt er op 3sept'16 verkozen en voegt zijn naam toe aan deze wisselbokaal. De volgende personen zijn al aan ons doorgegeven.

- NicoK
- MilouR
- mevr Weerink
- BartK 
- BramO

Toelichting: 


Nico is al een tijdje heel actief binnen onze groep is. Deze stille kracht is al za.scoutsleiding geweest, zit nu bij de vr.welpenleiding, is beheerder van de Yekkebar en redactielid van de huidige digitale nieuwsbrief.


Over MilouR valt te melden dat deze speltakteamleider van de vr.welpen genoeg bitch in zich heeft maar niet te beroerd om altijd haar steentje bij te dragen. Ook voor de Yekkostam vervult ze nu al verscheidene jaren een prominente rol als NPK-slurfzwaaier.


Mevr.Weerink is door de scoutsleiding voorgesteld. Ze is afgelopen scouts ZOKA in Zandvoort mee geweest en was een uitmuntende keukenhulp.


BartK was vorig seizoen een van de begeleiders van de Explorer (samen met Chiel). Verder is Bart onze stille kracht als webmaster, onderhoud geluidsinstallatie en (samen met Anita) voor veel activiteiten te porren.


BramO, de spruit in dit verhaal, gaat deze startdag overvliegen van de scouts naar de explorers, maar is nu ook onze nieuwste terrein-medewerker. 


 

Op wie ga jij stemmen a.s. zaterdag?

Mocht u of jij nog andere personen kans willen laten maken op de bokaal, geeft het even door. Zelfs op de verkiezingsdag zelf kunt u uw nominaties toevoegen. 

bvd Rijk

Real time web analytics, Heat map tracking

Login

Contact

Ballastweg 52
7741 ZLCoevorden
Tel*: 0524 513624
Mail: info@drostengroep.nl

*Alleen bereikbaar tijdens opkomsten op vrijdag en zaterdag

Laat je uitdagen!